Försäkringskompetens i Uppsala AB

Om oss

Försäkringskompetens i Uppsala AB är ett av landets ledande försäkringsförmedlare inom grupp- och branschförsäkringar samt riskhantering.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa huvudmannaorganisationer, butikskedjor, företag och fastighetsägare att hitta det optimala försäkringsskyddet. Vi har stort fokus på personliga och långsiktiga relationer, snabb service och rådgivning av högsta kvalité, allt för att Ni skall känna Er trygga.

Försäkringskompetens har sedan start år 2000 alltid haft fokus på personliga relationer, kvalificerad rådgivning och snabb service. Förutom att du får tillgång till våra färdiga koncept gällande gruppförsäkringar där vi utformar tryckmaterial, villkor och försäkringshandlingar med uppdragsgivarens profil får Ni även en pålitlig och seriös partner för dina försäkringar. Ända sedan start har Försäkringskompetens varit medlemmar i Svenska försäkringsförmedlares förening (SFM), branschorganisationen för professionellt verksamma försäkringsförmedlare. Vi är även licensierade hos InsureSec och godkända av och registrerade hos Finansinspektionen.

Vi står alltid på din sida i alla lägen!


Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.
802